lov!!


Idag är det måndag och det är första lovdagen 👍 så himla skönt! Har dock inga direkta planer under lovet så det lär nog bli massa spontana saker eller inget alls! 😊 tar dagen som den kommer. ☺ Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, har stoppat i lite mera extensions i mammas hår och sedan for vi en snabbis till stan ☺ Så nu ska jag skicka in en uppgift i svenskan & sen in i duschen ☺ 

Tatueringar

Alltså helt ärligt, hur fiiiint är inte det med tatueringar!  😊

Torsdag!

Dagen har bestått av skola till 13.40! Härligt att sluta lite tidigare, vilket jag gjorde igår också! 😊 Idag har jag gjort lite nytta.😉 Var in till stan en snabbis och sedan när jag kom hem igen så somnade jag ett tag och sedan satte jag mig ner för att göra färdigt engelskan. Och nu har jag varit ner till källaren och snört i en tvätt! Så nu ska jag bara ta det lugnt framför tv och vänta på min andra halva som är på jobbet! 💕

20 Oktober

 
 
 
      
De tre senaste från insta.
 
 
Hahah asså det här gick ju bra. Har haft mycket på skolan och när det är helg så vill man bara ta det lugnt och njuta av ledigheten för det är rätt mycket just nu.

Fredag: hm.. I fredags väntade jag på att Simon skulle komma och när han kom så for vi nästan direkt till Torneå en snabbis. Sedan på kvällen så såg vi film med familjen och somnade som vanligt så vet ej vad det handlade om.. haha

Lördag: Vaknade rätt tidigt åt frulle och sedan vid 14 tiden eller något drog vi till Lantjärv och när vi kom dit så var vi tvungen att fara till Töre fram och tillbaka och sedan Lantjärv igen.. Vi bytte någon grej i mormors bil och satte på vinterdäck. Hon bjöd på gomat och lite tårta. När vi kom hem till mig igen så gjorde vi inte så mycket kollade lite BB och sedan gick vi och la oss.

Söndag: Inte göra något alls söndag var det igår. Köpte lite choklad och kollade på hur många kramar finns det i världen. Såå himla söta dom är!! Sen på kvällen så kollade vi på en film vi hade hyrt och mös bara på! mysigt.

Idag/Måndag: Skola som vanligt och nu gör jag inte så mycket ska se om jag kanske kan fixa till bloggen lite eftersom den ser så himla tråkig ut. Men har typ glömt bort hur man går så får hoppas att jag inte fuckar till det med bloggen nu. Det orkar jag ej.
 
 

Ny vecka nya tag.

Bild från i fredags.

Fredag:
i fredags så kom Simme hit och vi gjorde inte så mycket. Hade fredags mys med tända ljus och sånt! Jätte mysigt 💕

Lördag: vaknade hyfsat tidigt ändå. Sen gick vi ut och fixade i Simmes bil och sedan drog vi till Happis och Torneå en snabbis. Efter det for vi en sväng till töre och sedan bjöd finaste mormor på middag! Så himla gott 👌 Sen senare plockade vi upp fanny och vi gjorde inte så mycket åkte bil för det mesta. Älskar att åka bil på kvällen!! Det är så himla mysigt. 😊

Söndag: For till LÅ för att hämta en siffa och för att fira Ebba som fyllde 3år 😙 Vi fikade massa gott och sedan for vi hemmåt. Sen på kvällen så for vi en sväng till fanny och fikade muffins. 

Idag: idag är det alltså måndag och dagen har bestått av skola till 15.30.. jobbigt. Men men what to do liksom. Skolan är ett måste om man vill ha en stabil framtid med jobb och allt. 

För övrigt så har jag bestämt mig för att ge bloggen en sista chans. Jag ska försöka lägga in ett inlägg om dagen. Lycka till. Haha nej men ärligt. Men kommer som vanligt bara bli om vad jag har gjort och så. Men ska klura på något roligt att blogga om. Det roliga är att om jag tar bort bloggen så vill jag skaffa en ny efter ett tag eftersom det blir så "tomt". Konstigt nog men så är det faktiskt. Så ni får hålla utkik. ☺ Dött som vanligt.

Bloggen har legat nere som vanligt.. skräll. Men det har hänt lite tråkiga grejer och sedan har jag inte orkar blogga för alltså det finns inget intressant att blogga om. Nåja idag är det torsdag och har varit på skolan som vanligt. Sen for jag på läkarbesök eller vad man ska kalla det. Gick ner på stan, in på apoteket och sedan hem. I morgon är det äntligen fredag!!! Är så less på skolan så jag vill bara spy.. Helgen är typ planerad och om allt går vägen kommer det bli as kul!! Nu fixa tvätten och sedan en dusch! Slänger in ett inlägg i morgon.

Har verkligen inga bilder så detta för bli bildlöst! :/ Måste börja fota bilder så det inte blir så tråkiga inlägg!

RSS 2.0