Goodbye 2013 and hello 2014

Hallå! Idag är det sista dagen för detta år! Detta år har varit as jävla dåligt men samt det bästa eftersom jag fann min pojke :) Men hoppas 2014 blir en aning bättre än detta år iaf. Just nu gör jag inte så jätte mycket väntar på att maten ska bli klar och medan jag väntar så sitter jag och fixar mig lite :) Nåja tänkte bara slänga in ett inlägg samtidigt som jag önskar er alla läsare ett gått nytt år :) 
 
Hnw!

24 december

Hallå! Idag är det 24 december vilket betyder att det är julafton idag! Dagen idag har varit super bra med massa trevligt folk. Ätit massa gott och öppnat paket! Just nu gör jag inte så mycket ligger i sängen och kollar på tomten är far till alla barnen. Hoppas ni har haft en super mysig julafton! 
 
 

Fredags mys

Tjäna! Idag är det fredag och vi har äntligen fått jullov! Så himla efterlängtat. Jag tror nog att detta lov kommer bli ganska bra. Har några planer på g :) Vet dock inte vad jag ska hitta på till nyår.. Vill iaf inte bara sitta hemma och ruttna. Idag har jag varit ner på stan med mor och handlat färdigt julklapparna, sen var jag  även med mormor och hjälpte henne att köpa lite julklappar åt syskonen osv. Just nu sitter jag och väntar på att Simme ska komma ut ur duschen så vi kan slå igång en film och bara ta det lugnt.
 

Torsdag

Hello läsare! Idag är det trosdag den 19 december.. haha nej men idag har jag varit på skolan som vanligt. Började morgonen med sovmorgon och sedan prov i finskan, det är typ det enda "ansträngande" grejen jag har gjort på skolan annars har vi bara fikat och bara tagit det lugnt och jag slutade före 13. Vid 13.30 tiden for jag med moffa, Benny och Emil till happis där jag köpte årets första julklappar och mer köp av julklappar blir det i morgon efter skolan eller aa efter avslutningen för vi slutar typ före tio eller nå. Sen kommer nog Simme hit och då blir det nog bara massa mys. Aja men känner att detta börjar bli ganska långt och så. Så jag tror jag avrundar här hoj! :)
 

17/12

Hello!! Snart är det julafton 1 vecka kvar! :) Har inte köpt några julklappar än men ska göra det på fredag! skräll att allt händer i sista minuten. Sen har jag även bestämt mig för att bli en aning nyttigare efter nyår så vi får se hur det går med det :) Jaja just nu gör jag inte så mycket sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag ta och plugga till finska provet som jag har på torsdag! Hittills har veckan sett ut som vanligt! Förlorar min sovmorgon i morgon för att vi ska och se på någon film.. Ahja men snart är det lov och då har man sovmorgon hela tiden :) Det var allt för denna gång! Hoj

12 december

Hallå! idag är det torsdag. Just nu gör jag inte så mycket sitter i köket och tänkte slänga in ett inlägg eftersom det var ett tag sedan. I dag har det inte hänt så mycket. Har varit på skolan som vanligt sen har jag fixat lite ärende osv. Ska bli så skönt med jullov. inte så länge kvar :D Nåja nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen hjälpa mamma med maten, sen ska jag ta och göra någon uppgift i NK. Hoj
 
 
 

Fredag

Hallåå! Sitter just nu i köket och tänkte slänga in ett litet inlägg! :) Idag slutade vid strax före 14. Behövligt. Nåja idag drar till Simme lite senare. Har typ inget att blogga om för tillfället, as tråkigt jaaag veet. Men det får bli ett bildlöst inlägg men det får duga för denna gång :) 
 
 
 

Min tumblr

 Klicka här för är att komma till min tumblr

Önskelista

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 månader senare..

Oh my god.. Helt jävla sinnessjukt. Efter att ha prövat logga in i 4 månaders tid på denna blogg så kom jag in tillslut. Hade tydligen ett A för mycket i hotmailen, men det är ju inte alltid så himla lätt att komma ihåg hur många a:n man har.. Heter ju oftast något med Ceciliaaa men den här gången var det dubbla C:n. Nåja jag är BACK ON TRACK! ä n t l i g e n! Fyyfan vad jag har kämpat för att ta mig in på bloggen!

Vi kör på en bild från i sommar! 

RSS 2.0