Nu drar vi!

 
 
Tja tog ju påsklov igår så nu är allt packat och klart och nu väntar jag på att luchen ska bli klar och sen drar vi till Vanttausjärvi! Kommer som sagt inte kunna blogga under hela tiden jag är där men ni får hålla ut :) Nej men nu ska jag bära ner väskan och sen käka! Allt för mig hörs!

26 Mars 2013

Idag är det tisdag vilket innebär att jag tar påsklov. I morgon någon gång på morgonen drar jag till Finland och stannar där en hel vecka! Åh vad skönt! Slippa Kalix och alla jävlar som jag stör mig på. usch! Så kommer inte blogga under hela påsklovet typ. Fast det kanske ni förstod. Nej men det var allt för mig hörs!

Lördag!

Sitter just nu hos fanny! blir att slagga här i natt, länge sen sist. :) Idag har jag typ inte gjort så jätte mycket. Haft kalas åt mina två syskon, skrev en inlämnings grej som ska lämnas in i veckan. Sen har jag även hunnit vara till Töre en sväng! Nej men nu ska jag vara social med fanny så vi hörs! puss
 
 
 
Den bästa som finns!♥
 

Värsta någonsin

Tja! Ligger just nu i min otroligt sköna säng efter att ha åkt skidor en jävla bra bit! Värsta jag har varit med om så nu ligger jag i sängen helt död och ska typ sova ett tag innan jag måste tvätta och plugga! Hörs!


-


hata

- Folk som tror att dom är så jävla mycket bättre än alla andra! Skärp dig.
- Nyfikna jävlar som alltid ska veta allt.
- Människor som inte visar någon respekt alls! bara äckligt.
- Folk som måste vara precis som alla andra för att passa in. bara pinsamt
-Det värsta som finns är då folk sitter och tajar på en.
- Högljudda jävlar som alltid måste gapa för att få uppmärksamhet. men snälla någon, ingen bryr sig om dig ändå.
 

inte haft tid eller ork.

Hallå! Har inte varit så himla aktiv på bloggen har jag märkt men har inte riktigt haft tid eller lust med att blogga. Men ska försöka komma igång igen. Har bara 4 skoldagar kvar en tar jag påsklov! Drar som sagt till Vanttausjärvi nästa vecka på Onsdag med Fanny och blir där en vecka! Ska bli så skönt att få koma bort från allt. Nåja tänkte bara visa att jag faktiskt lever! :D hörs! 
 

11 mars

Har inte inte bloggat nå under lovet men har inte haft tid med det! Men jag har spenderat lovet hemma till tisdag sen på tisdagen for jag till seskarö och blev där lovet ut! Skönt! Har haft ett underbart lov och nu fortsätter jag kriga mig igenom skolan i typ 2,5 eller 3 veckor till sen bär det av till Vanttausjärvi med Fanny om allt blir som planerat! Aja nu ska jag ta och plugga som aldrig förr, för att jag har prov i morgon och sen får vi se om jag hinner göra min svenska redovisning som ska vara klar i morgon men vi får se. Blogg kanske mer senare hörs!
 

bjuder på 3 bilder sen från i lördags! 
 

Lov

Nu har jag äntligen lov! Så jävla skönt. Så just nu gör jag inte så mycket sitter och lyssnar på musik osv. Har ingen aning om vad som händer ikväll vi får se. Kanske bara tar det lugnt och njuter va att vi äntligen har fått lov eller något :) Nej men nu avarundar jag här så att det inte blir alldeles för långt inlägg om ingenting. Hörs!
 

RSS 2.0