Mobilblogg

Hallå! Tänkte slänga in ett snabbt inlägg från mobilen. Idag sov jag bort halva dagen, sen har jag även packat för i morgon åker jag och fanny till Hallsberg och blir borta i 3 veckor! Vilket jag redan berättat men men. Har i princip packat klart allt och vi drar i morgon mellan 14 & 15 tiden mot Boden för att sedan hoppa på tåget. Nåja slänger säkert in ett inlägg i morgon eller nå! Puss


Snart så

Hallå! Just nu sitter jag i min säng och tänkte slänga in ett inlägg! Det är bara 2 dagar kvar, sen drar jag till hallsberg och blir där i 3 veckor! Ska bli skönt att få komma bort från kalix! Så idag ska jag städa mitt rum och börja packa. Dom sensate dagarna så har jag haft lite fullt upp, men vi haft begravning till min morbror och det var super fint. Hade tänkt fota och jag tog med mig kameran men jag glömde batteriet hemma på sängen! Hejjaaa!! Sen har jag även firat midsommar med fina vänner och släkt! Nej nu ska jag ta och fixa mig sen vidare till happis med fanny! Hörs!
 
 
 

Sommarlov

Haallå!
Äntligen sommarlov och bloggen är inte på topp och det kommer den inte att vara på ett bra tag eftersom att vi har fått sommarlov i torsdags och jag ska hinna göra massa roligheter under sommaren så har inte tid att sitta inne men det kan ju hända att jag slänger in ett inlägg från iphonen eller nå men ska försöka blogga då och då, vilket jag skriver hela tiden men det händer ändå inget. Nåja under alla dessa dagar jag inte har bloggat så har det hänt lite grann, har även haft eller har sorg i hela min släkt om man säger så. Inget jag behöver skriva ut på bloggen eftersom att typ alla vet.. menmen.. Nu är det inte länge kvar så bär det nog mest troligen av till Hallsberg med Fanny, ska bli skönt och slippa Kalix ett tag. Nej men nu blev det en hel del här så det var nog allt för denna gång! Hörs!
 
 
 
 
 
♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0