Helg!!

Nu har jag tagi helg! Super härligt! I helgen har vi haft fullt upp..
Fredag: Hade nationella och vi slutade efter det. Tog bussen till töre och på kvällen spelade vi bilbingo och vann ingenting.. Som vanligt
Lördag: sov ut ett tag och sedan började jag fixa mig eftersom vi skulle på dop. Träffade även min finfina lillasyster! 😘❤️ Vi åt god mat och tårta. Lite senare så grillade vi till middag och sedan gjorde vi inte så mycket mer. 
Söndag:  det var morsdag och även 1 år sedan min finaste morbror lämnade oss. Vi var på konfirmation i Råneå, for tillbaka till töre och sedan vidare till Kalix. Vi gick och fixade till på graven och gjorde det fint, vi firade även morsdag och åt tårta och annat gott. 


    Min fina❤️ 
       
❤️❤️



Sommaren är på g!

Åh vad skönt att sommaren äntligen är på g! Det värsta med sommaren är alla äckliga kryp! Cyklade till skolan idag och det var verkligen varmt! Idag slutade vi tidigare än vanligt. skönt! Ligger just nu i solstolen och solar ihop om att iaf få lite färg till sommaren! På helgerna kommer jag bara sola och sola eftersom jag jobbar veckorna! 





Måndag!


                             ❤️❤️

Helgen har varit super! Umgåtts med härligt folk och ätit gomat! 

Fredag: stannade hemma från skolan pga min förkylning! Den var verkligen hemsk. Vid tre tiden for jag till Simme och lite senare kom Sandra med sina små trollungar!! 😀 nåja vi for en sväng till M&M och senare for vi hem och kollade hockey. Efter att vi hade sett hockeyn for vi tillbaka dit och där var det även annat folk också, vi blev där till inte allt för sent och det blev en ganska trevlig kväll! 
Lördag:  Sov ut! Och det var verkligen behövligt. Vi monterade dit nå lysen på Simons audin och lite senare så grillade vi till middag och eftermiddagen började Simon baka tårta till Ulf som skulle fylla år dagen där på. Medan det bakades i huset fick vi besök av Mange och Minna 👍 Vi var hos Simon ett tag och tjorvade och sedan for vi vidare! Så det blev ändå en lyckas kväll! 
Söndag:  Sov ut där också och sedan for vi en sväng till Simons morfar och drack lite kaffe medan vi väntade på svärmor och svärfar 😋 När dom hade kommit hem så for vi på hamnkroa och åt hamburgare och pommes! Gott som satan! Vi tvättade även Simons bil och kollade hockey, åt tårta för att svärfar fyllde ju år och sedan for vi vidare till Kalix, hyrde film och mös på! 
Måndag: idag är det måndag och idag kan man absolut inte klaga på vädret! Så himla skönt!! 

Sådärja nu har ni fått ett livstecken och fått veta lite om min helg! Nu ska jag ta och hjälpa mamsen med målningen. 

Kort dag

Idag blev det en kort skoldag! Började med att vi hade sovmorgon och jag började 09.50, hade finska och sedan slutade jag så det var rätt skön skoldag idag. Har hunnit skicka in en uppgift,städat mitt rum + min toa. Nu ligger jag i sängen och kollar på film. I morgon är det äntligen fredag och jag slutar 11.20 så himla skönt. 

Tisdag 13 maj

Känns som att det enda man gör nuförtiden är massa inlämningsuppgifter.. Men det är ju en standard såhär i slutet av skolgången innan man får sommarlov. Idag Tisdag har jag varit på skolan som vanligt till typ 13.15 sedan har jag städat lite i mitt rum och gjort en uppgift som ska skickas in. Inte för så länge sedan kom vi hem från stan! Var med mami och handlade. I morgon kommer Simme hit! Mysis❤️❤️ Är helt ärligt beroende av den människan, han är så himla bra på alla sätt!! 😘   


Min favorit ❤️

Helgen.

Helgen spenderades i Töre.
Fredag: I fredags var jag ledig och gjorde inte så jätte mycket åkte till töre och där gjorde vi nästan ingenting åt grillat och sånt.
Lördag:  Vi tog en tripp till Piteå för Simme skulle hämta en ny leksak (fyrhjuling) så vi for och hämtade den och sen var det roligheter på schemat, umgicks med Mange och Minna + nå mer folk. Blev där ett bra tag och sen for vi hem och sov.
Söndag: Vi gjorde inte så mycket for ner till Mange och Minna och umgicks där ett tag sedan for vi vidare och åt middag med dom vilket blev tacos! as gott!! Sen kollade vi hockey och sen gick vi och la oss.

Nuuså nu har ni fått veta en lite om min helg. Så himla tråkigt att jag är så dålig på att fota bilder så alla inlägg är typ bildlösa och detta blir också bildlöst.. tyvärr.. Men jag ska börja fota så inläggen inte bli så tråkiga.

Do what is right not what is easy

 
      
två senaste från insta
 
 
Hallå! ojoj ett tag sedan jag bloggade.. asså ärligt skolan tar för mycket tid så jag hinner aldrig blogga. Nåja under tiden jag inte har bloggat så har jag faktiskt hunnit ha långhelg och det var så himla bra! Längtar som f*n till sommarlovet helt sjukt. Tänk att få SLIPPA skolan i ett antal veckor!! Dock ska jag tjäna in pengar hela sommaren så det blir bra! Under långhelgen har jag hunnit fira Valborg med mysigt sällskap sedan har jag och Simme bara myst på, shoppat och ätit go jävla mat. Så bättre än så kunde det inte bli. Idag började dagen med nationella i svenska (skrivdelen) och jag trodde det gick bra men sedan så kom jag fram till att jag har gjort helt och hållet fel.. fuck.. Nåja gjort är gjort.   
 
          
 

RSS 2.0