11 september

Ligger i sängen och måste egentligen plugga men alltså känner mest ba 😩!! Men men.. håller just nu på att uppdatera min dator.. 😆 så jävla seg!! Idag började jag 8.00 och gick till strax efter 15! As lång dag.. I morgon är det äntligen fredag!! Jätte happy for that😃 Har inga planer för i helgen men jag hoppas något kul händer! ☺ 
 
 

Onsdag

Igår vid 16.20 tiden hoppade jag på bussen och fort till mina andra halva för att spendera natten där. Alltid lika mysigt!! Började dagen med sovmorgon och dagen har varit helt ok förutom att jag har/är väldigt rastlös och därför tänkte jag slänga in ett inlägg! Nu ska jag käka middag och sedan får vi se vad jag hittar på! Är rätt sugen på att fara ut och springa men är inte ännu riktigt frisk så jag tvekar..

Sämst

 
             
      Bjuder på dom tre senaste bilderna från instagram. 
 
Uppdateringen under typ 4 månader har varit sämst! Men har ju som sagt hunnit ha "sommarlov" har ju jobbat för det mesta i sommar. Har hunnit ha sommarlov på helgerna och 1 vecka innan skolan började. Den lilla tiden som jag har haft sommarlov så har jag umgåtts med lite folk och bara njutit av sommaren eftersom vi har haft kanonväder i sommar. Nu är skolan igång igen och till en början kändes det alldeles för jobbigt att börja skolan igen. Men vi har inte ännu hunnit ha nå "jobbiga" lektioner så hittills känns det faktiskt helt ok. Idag hade jag bara en lektion vilket var kommunikation (helt ok) och sedan fick vi sluta. Rätt skönt att sluta 9.30 på en måndag.
 
 
 

RSS 2.0