Städat!

Blev just klar med städningen av rummet. Tog inte så länge eftersom jag inte har så stort rum :) Nåja medan Simon ligger i min säng och sover så har jag hunnit städa mitt rum och nu ska jag ta och plugga lite Historia. Idag har dagen bestått av skola. Fick sluta vid 15.00 tiden alltid lika skönt att få komma hem lite tidigare när man har lång dag. Har ju dock haft sovmorgon så det gjorde ju dagen lite bättre ;) I morgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt med helg. Dock är helgen fullbokad. Snart är det påsklov och jag orkar inte vänta!! 
 
       
Lite bilder från förra påsken!  (har redan lagt upp dom tidigare men spela roll)  
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 19 mars.

 
 
Hallå! är inte så aktiv på bloggen men men. Idag har dagen rullat på som vanligt gick till 15.30.. segt. I morgon har jag sovmorgon och det gör dagen genast bättre och vi har inga jobbiga lektioner heller. Känner att jag börjar bli lite nervous inför helgen! Men det kommer nog gå bra! Nåja. Just nu känns det som att veckorna bara rusar iväg och snart ha vi lov igen! längtar! Just nu vill jag mer än allt annat ha värme! Sommar och sol!! så jävla skönt! Men det är nog ett tag kvar så det är bara härda.
 
 
 
 
 

11 Mars

 
 
                                    
3 senaste från insta!
 
 
Oj vad länge sedan jag bloggade. Under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit ha lov. Lovet bestod mesta dels av att vara i Töre. Åkt och kört lite skoter med Simme och några till, myst vid en brasa med nå folk osv. Sen har vi tagit det lugnt och njutit av lovet. Har även varit i Luleå en sväng kollade bio och sen har jag även inhandlat lite saker. Lovet gick så otroligt fort och nu vill jag har påsklov! 5 veckor kvar men det är bara kriga sig igenom helvetet. Till påsk blir det nog att fara till Vanttausjärvi alltså till stugan med Simme! längtar ihjäl mig.
Aja idag är det tisdag och enligt mig är det den bästa veckodagen eftersom vi inte har så jobbiga lektioner + att vi slutar tidigt. Simme har också var hit en snabbis. I veckan har jag haft ett prov i matten vilket gick sådär. Har även prov i samhällskunskap+ någon diskussion i nk. Jobbig vecka..
 
 
 

RSS 2.0