Hockey

Hello my darlings! Det var några dagar sedan jag bloggade sist! 

Fredag: for till töre, umgicks med Systeryster, åt gomiddag på roady 👌 sen så kollade vi film och bara mös på. 😘 
Lördag: vaknade tidig eftersom jag skulle ta 9.15 bussen hem. Sen var vi en sväng till Ikea, hade kalas för lillasyster och senare på kvällen kom Fanny. Umgicks med henne och snackade massa skit! Länge sedan sist. Så det var mer än behövligt. 
Söndag: sov till typ 8.30 låg i sängen och latade mig tills jag slog igång filmen frozen. Kollade på den, sen så pluggade jag även lite matte. Vid typ 18.30 kom simme, vi gjorde inte så mycket han hjälpte mig med matten och andra läxor! Snällis 😘 
Måndag:  dagen rullade på som vanligt, skola till 15.30 sen for vi en sväng till töre och hämtade Simon sen så for vi vidare till Boden på lite äventyr. På kvällen såg vi en film men jag somnade typ direkt.. Skräll..
Tisdag (idag): skola som vanligt. Slutade kring 13.30. Har även varit på 5års kalas, så vi kom hem för typ 1-2 timmar sedan och nu ligger jag i sängen med hjärtat och kollar på hockey! ❤️ 

Nåja det var typ allt för denna gång. Kanske lite långt inlägg men det får gå! Hoy ✋
Måndag 20 Januari

Äntligen har vi fått kopplat internet dock var det typ förra veckan på typ torsdag. Men har haft fullt upp så har inte riktigt haft tid att blogga. Har egentligen inte tid att blogga nu heller för måste jobba matte men har ingen ork till det känner jag. Känner även att jag börjar få ont i huvudet.. Nåja dagen idag har varit en helt vanlig skoldag slutade 13.40 alltid lika skönt med korta dagar. På eftermiddagen tog jag på mig kläder och gick ända in till stan från grytnäs! Genade dock över älven så det gick lite snabbare ;) Men skönt var det iaf. När jag kom hem igen så slog jag igång en film, åt middag och fortsatte att se filmen så jag har typ bara legat i sängen och inget gjort nå. Fast jag egentligen behöver göra massor. Nej nu ska jag ta och räkna lite matte om jag nu fattar nå sen ska jag plocka undan på rummet och sen sova. Hörs!
 

Dålig uppdatering.

Hallå allesammans! Uppdateringen på bloggen ligger inte på topp eftersom att vi har hållit på med flytten och vi har inte ännu fått vårt internet kopplat till det nya stället. Så därför är bloggen ganska så kass just nu. Men jag kommer givetvis att blogga mer sen då vi har internet. Nåja allt för mig!

Dålig dag.

Alltså fyfan vilken dålig dag.. Har inte alls varit på humör och har märkt att jag har blivit väldigt känslig på den senaste tiden.Lipar för typ ingenting.. Förstår ej vad som händer.

Nåja nog om det. I dag är det torsdag för er som har missat det och jag har inte gjort något speciellt ännu iaf.. Skola som vanligt och nu ligger jag i min säng och tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt. Aja det var typ allt för denna gång.

*

Tjenare, klarade av första skoldagen på denna termin. Hade sovmorgon vilket var super skönt. Har sovmorgon i morgon också. Dagen idag har bestått av skola och sen var det bara hem och packa inför flytten. Nåja men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Maria Wern. Allt för mig! :)

2 senaste dagarna

Hallå! Tänkte skriva lite kort om dom två senaste dagarna.

Söndag: Väckarklockan ringde vid 08.00 eftersom jag skulle fara till Haparanda med Simme och dom. Vi var på Ikea i någon timme och kollade på ett nytt badrum eller aa badrumsmöbler för att vara exakt! När vi var klara drog vi "hemåt" (töre) När vi kom fram gjorde vi inte så mycket vi kollade på hockeyn och bara hade det allmänt trevligt.

Måndag (igår) : Sov ganska länge, gick ut och höll på med skotrarna och sen efter typ 1 timme så gick vi in, badade badkar och sen började vi fixa oss inför middagen som var hos Simons syster. Vi åt mat och fikade tårta osv. Sen senare på kvällen så kollade jag och Simon på film och bara mös på.

Tisdag (idag): Vaknade vid 08.00 eftersom vi skulle fara till Luleå och göra nå ärenden sen for vi hem och åt lunch och sen vidare mot Ikea för att hämta hem badrummet. Så idag har vi bara åkt massa bil.. Nåja nu har jag äntligen landat hemma och är helt slut. Vill typ gå och sova nu men känner att det får vänta till lite senare. 
 
 
Bild från julafton ❤

Lördag

Hallå allesammans! Sitter just nu i min säng och är helt slut.. Har suttit och räknat lite matte plus att jag har gjort historia.. Så himla skönt att jag nästan är klar med den. Men jag måste helt ärligt skärpa mig med att göra mina "läxor" i tid... Eller aa så jag typ slipper stressa med dom. Men nu var det ju inte sista minuten eftersom det fortfarande är kvar några få dagar av detta lov. Tycker helt seriöst att loven är för korta. Man hinner typ inte göra nåå! Nåja nu ska jag ta och lägga mig blir att stiga upp tidigt i morgon eftersom jag ska på Ikea med Simme och hans mamma och pappa! :-) Natti
 

RSS 2.0