Just do it.

Tja kom just ut ur duschen efter ett skönt träningspass! äntligen har jag tagit tag i det sköönt!  Så nu ska jag läsa litee so,blåsa håret och så. Bloggar mer i morgon hörs! 
 

28 februari

Tja!
Bloggade inte igår men kan berätta lite kort om dagen igår.
Onsdag: Hade sovmorgon! klev upp, började fixa mig och sen for jag till skolan och tog bussen med Cissi från skolan till backen eftersom att vi hade friluftsdag men det var nog den värsta friluftsdagen på hela tiden jag har gått på manhem! Seriöst usch. As tråkig eftersom att man bara satt där och gjorde inte ett piss. For hem vid typ halv ett kanske. Drog ner til stan med Cissi och efter det for jag hem och pulggade vilket jag gjorde i princip hela dagen igår eller aa jag försökte och det gick sådär haha!
och idag är det Torsdag och har inte hunnit göra så mycket än att varit på skolan och slutade vid ett eftersom att vi hade prov och det kändes faktiskt helt okej med tanke på hur det gick med pluggnadet igår ;) Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart börja plugga till so provet som jag har i morgon! Åh jag behöver verkligen lov nu! orkar ju typ ingenting! Men bara att kriga igenom morgondagen och sen har jag äntligen soprtlov! längtar :D Nej men herregud nu har jag skrivit alldeles för mycket.. Hörss!!!!
 
men tjaa sträcket! 

-

Haallå! Kom hem för något tag sedan eller aa någon timma sedan. Nåja ska alldeles snart ta och städa mitt rum och sen ska jag ta och plugga till no provet som är på torsdag och andra världskriget som jag har på fredag! haha guud så intressant -.- Så jag bloggar lite senare puss ;*
 
äntligen!!! 
 

plugga

hallå har just ätit så nu ligger jag här i min säng och slöar! Idag har jag inte gjort ett skit! slutade kl 15 gick till sjukan med Cissi för vi skulle ta bussen hem! haha lata? en hel del. Nåja när jag kom hem la jag mig i sängen. Somnade och vaknade vi typ 18 eller om det var 18.30 skit samma! Nej nu ska jag ta och försöka plugga lite no  och so vilket inte kommer gå menmen. Hörs!
 

Dålig uppdatering

Tja! i helgen har jag inte gjort så jätte mycket eller aa har hunnit vara sjuk och umgåtts med nå härliga. Sen var jag även en snabbis till Töre och firade min älskade syster ;* Nåja just nu gör jag inte så mycket kom hem för något tag sedan så nu sitter jag här och glor på fb och tumblr. Men nu ska jag hoppa in i duchen så jag uppdaterar typ mer i morgon eller nå.Puss ♥
 
 

orka

har inte bloggat på typ ett tag nu! och just nu har jag ingen ork att blogga eftersom att jag är sjuk men ville bara visa att jag faktiskt lever osv. Nej nu ska jag ta och bädda ner mig i min underbara säng. hörs!
 

19 februari

Tjäna! Oj såg just att jag inte har bloggat sen söndag. Men igår var det måndag och jag hade nationella i matte! vilket gick sådär sen fick vi även våra klasströjor :) intressant? nä inte det minsta. Nåja idag är det Tisdag och jag har inte gjort så mycket förutom skola osv. Nej nu ska jag gå ner & käka något sen ska jag bädda ner mig i sängen! Godnatt :)


Söndag

Hallå! Sitter här i soffan och glor på Johan Falk! Min helg har som sagt spenderats i seskis med Amanda och Fanny och vi har bara haft det allmänt mysigt och sen har vi även hunnit vara på provincia :) Nej men nu ska jag fortsätta kolla på Johan Falk! Hörs!


drinking form the bottle

Dra åt helvete vad det värker i min fötter, har ingen röst heller! hah men kul hade jag hur som helst. Nåja nu sitter jag har och lyssnar på musik. Kom hem från stan för ett tag sedan. Nej men nu ska jag ta och tvätta bort mitt smink och sen ska jag typ gå och lägga mig!
Godnatt!
 
Bjuder på två bilder från idag!

Fredag

Haaalllå!
Äntligen fredag igen :D Kom till seskarö för ett tag sedan! Så nu sitter jag med Amanda och Fanny och bara tar det lugnt. Idag har jag inte gjort så mycket varit på skolam, packat osv. Nej men nu ska jag ta och fortsätta vara social med brudarna! hörs.
 
bebis! ♥♥

Happy valentines day

Min kväll har spenderats med världens bästa! ❤ Nåja nu ska jag ta och skriva ut gymnasievalet och sen går jag och lägger mig! Hörs


2013 things to do


Dessa rubriker..

Ligger just nu i sängen och har just duschat. Idag har jag inte gjort något speciellt typ varit på skolan, kollat lite handboll osvosv. och såklart vann Kalix! :D Nåja har inte så mycket mer att skriva. Men var tvungen att uppdatera eftersom att alla ba gnäller! Kort och ointressant inälgg! Hörs!

Tisdag!

Tjääna! Sitter nu i min säng och chillar! Idag är det tisdag och har inte gjort så mycket alls! Skolan och det vanliga! Ska hoppa in i duschen och sen ska jag plugga till franska prover som jag har i morgon! önska mig lycka till ;) Nåja på fredag drar jag och Fanny till pappa och blir där över helgen! härligt! Nej det var allt för mig! over and out!

11 februari

Hallå!
Just klickat hem lite kläder med mami! Hoppas dom kommer innan fredag! Nåja idag har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt eftersom att jag inte har mått så bra! Tror jag ska hoppa in i duschen och sen så slå på en film och sen sova! over and out!
 
 
 
 
 
 

C'est la vie

Hallå! fråga mig inte varför jag just tog den rubriken menmen. Nåja for hem från skolan idag för jag mådde inge bra! Mår dock inte så bra nu heller! Så vi får se om jag far på skolan i morgon eller inte! Orkar inte skriva nå mer men slänger kanske in ett inlägg sen om jag orkar!
 

Lite kort om helgen

Hallå darlings tänkte berätta lite kort om helgen eftersom att jag inte har hunnit blogga.
 
Fredag: Började morgonen med nationella och sen for jag hem och packade, duscha, fixade mig och sen drog jag till seskarö. När jag kom dit åt vi middag och sen hade vi det allmänt mysig.
 
Lördag: Vaknade vi kanske 10 steg upp och började fixa mig sen efter det drog vi till korpikylä och firade min bonus morfar som blev 70 år. Vi käkade go middag, åt lite tårta och hade det allmänt trevligt.
 
Idag/ Söndag: Inte gjort ett skit legat och slöa på soffan. Ätit tacos och annat gott tog bussen som gick halv sju och nu sitter jag här i min säng och ska alldeles snart hoppa in i duschen.
 
Nåja det var lite snabbt om min helg. Har inte så mycket mer att skriva så ni får ha det bäst! hoj!
 

Hemma från skolan!

 
 
 
Fredag idag!! gud så skönt! Sitter just nu och fixar mig och ska på nå tag fara till Seskis :) Blir att spendera helgen där! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag hade nationella från typ halv nio och var klar någon gång efter tio så kom hem får ett ganska bra tag sedan och ska snart börja packa väskan och det men jag kanske bloggar mer under helgen kan inte lovar något!
over and out! ;)

"us" i like the sound of that.

Hallå!
Hann inte blogg i morse! Men har kommit hem för ett antal timmar sen. Har varit på furuhed hela dagen, hade 1 lektion men kan inte påstå att det var en lektion menmen. Nåja har inte så mycket mer att berätta så det var nog allt för mig!
 

Godnatt

Måste faktiskt erkänna att jag har varit rätt duktig på att uppdatera min blogg idag! :) Mitt fjärde och sista inlägg för idag!!  Nåja ligger just nu i sängen och ska typ sova på nå tag så att jag orkar upp i morgon! Har dock 1 lektion i morgon eftersom att det är någon växa i Kalix grejs eller vad fasen det nu var! Så vi ska vara på det i princip hela dagen i morgon! Men kanske slänger in ett inlägg i morgon på morgonen om jag hinner! godnatt! 
 
Bästa du! ♥
 
 

inte ok

- Folk som lägger upp ” Gilla så skriver jag vad jag tycker om dig i chatten” eller typ ” Jag är inte perfekt, men tryck gilla om du accepterar mig för den jag är”  men snälla hur gamla är ni egentligen? 

 - När någon börjar följa en på insta och sen lika fort slutar dom följa en bara för att man ska följa tillbaka för att dom ska få mer följare. Snälla lägg av. 

      - Jag blir så arg när folk säger att dom ska sluta med det ena och det andra och ändå så fortsätter man! INTE ok! 

  - Folk som glappar för mycket ur sin lilla käft. man ba knip igen! 

 - När man loggar in på Facebook och ser att det är sönder länkat med ask.fm länkar. Hojja!  

            -Det värsta som finns är att stressa. 

 -  Folk som sitter och gapar och härjar så man knappt hör vad man själv tänker. 

 

 


Typiskt mig

Just därför jag måste städa mitt rum varje jävla dag. Så typsikt mig 
 
                               

Onsdag

Hallå! Idag hade vi nationella på skolan precis som alla andra 9:or hehe :) Hade förväntat mig att det skulle gå mycket sämre och att det skulle vara enaning svårare! Dock var det i svenskan så det var helt okej! Nåja ska nog ta och kolla lite serier för det var ett bra tag sedan!
Det var nog allt för mig den här gången! :) 
 
Ser enaning efterbleven ut men orka bry sig! :p 

Skit dag.

Usch idag är det en sån dag då jag bara vill slå någon! Får såna dagar ibland. Menmen! Idag är det tisdag och jag har inte gjort något alls. Var nyss ner på stan med mami och handlade lite. Ska snart äta och sen ska jag ta och plocka till i mitt rum! Efter det ska jag inte göra ett piss! Ska bara bänka mig framför datorn och glo på film..
over and out! 
 
 

hat till vintern

usch jag ger all hat i världen till vintern! Det är bara kallt och jävligt. Nåja! Just nu sitter jag här och försöker slänga ihop ett inlägg så vi får se hur bra jag lyckas! Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen ska jag skriva klart debattartikeln. Idag har jag inte gjort så jätte mycket skolan och varit med Fanny! det var typ allt!
hojj!
 
 

Summer 2013

 
Åh det är helt sjukt hur mycket jag längtar till sommaren! 
 
Hoppas att sommaren 2013 blir myclet bättre än 2012! dock är det ungefär 5 månader kvar! 

Tillbaka.

Hallå nu är jag tillbaka, ä n t l i g e n eller något sånt. Nej men som ni kanske ser så har jag inga inlägg kvar eftersom jag tänkte börja om.
wish me good luck!

RSS 2.0